ENVIAMENTS DURANT LES FESTES DE NADAL!

Ja sabeu que els nostres substrats productors de bolets són un original i fantàstic regal per aquestes festes.
Realitza ja la teva reserva sense presses d’última hora!!!

Recordeu que els nostres substrats són productes frescos i naturals que segueixen el seu propi ritme de creixement i l’ideal és que us arribin el dia més pròxim a la data d’entrega.
Així que, quan realitzeu la comanda, només cal que especifiqueu a NOTES DEL CLIENT per quan ho voleu (Nadal, Cap d’Any o Reis) i us l’enviarem per tal que us arribi uns dies abans.
Sense nota específica, l’enviament es realitzarà normalment.

·Les comandes de Nadal s’entregran durant la setmana del 18 de desembre. També es pot especificar un dia concret de lliurament.
·Les comandes de Cap d’any sortiran els dies 27 i 28 de desembre
·Les comandes de Reis sortiran la setmana del 2 de gener i s’entregaran durant aquesta setmana. També podeu especificar un dia d’entrega en concret.

L’últim dia per a realitzar comandes per tal que arribin abans de Nadal és el dijous dia 21 de desembre fins a les 15h i, per Reis, fins al dimecres dia 3 de gener també fins a les 15h.
Quan surti la comanda, rebran com sempre, un correu de la companyia de transports ENVIALIA per tal de poder fer el seguiment del paquet.

Durant els dies de Nadal també podeu passar per les nostres instal·lacions dels Hostalets de Balenyà a recollir directament les vostres comandes. En aquest cas recomanem fer una reserva enviant un correu a [email protected] o trucant al tel. 697 50 38 64 amb els productes que desitgen.
Estarem també oberts durant el dissabte dia 23 d’11h a 13h i de 17h a 19h i el diumenge d’11h a 13h

Aprofitem l’ocasió per desitjar-los unes BONES FESTES AMB MOOOOOOOOLTS BOLETS!!!