Enviaments i recollides durant les festes de Nadal 2020-2021

Per tal de gaudir del cultiu de bolets durant aquestes festes, tots els enviaments es lliuraran en un termini de 24-48h sense cost addicional fins el día 30 de desembre.

L’últim dia per a realitzar comandes per tal que arribin abans de Nadal serà el dilluns dia 21 de desembre a les 15h i per Reis el dimecres dia 30 de desembre abans de les 15h

Recordem que els fongs són éssers vius que segueixen el seu pròpi ritme de creixement, i especialment el de xiitake, té una floració molt ràpida i cal obrir-lo pràcticament de seguida que ens arriba a les mans. En cas que els volgueu regalar per Nadal, escollir opció Enviament Nadal i si és per Reis opció Enviament Reis. D’aquesta forma us enviarem les comandes uns dies abans abans i els substrats no hauran tingut temps de florir.

També pots encarregar els teus substrats via What ‘s up 697503864 o email [email protected] i passar-los a recollir a les instal·lacions dels Hostalets de Balenyà (Barcelona). A la nostra pàgina web o Google Maps trobareu com arribar a “Bolets de Soca”.
Horari per als dies 22,23,28,29 i 30 de desembre i 4 de gener de 4 a 6 de la tarda. El dissabte 2 i dimarts 5 de gener de 12 a 14h del migdia.

Us desitgem que passeu unes molt Bones Festes amb molts Bolets!!!!