Gírgola (Pleurotus ostreatus)

Gírgola, orellana (Pleurotus ostreatus)

S'estan mostrant 4 resultats

 • Substrat per al cultiu de gírgoles eco (Pleurotus ostreatus)

  Substrat per al cultiu de gírgoles eco (Pleurotus ostreatus)

  21,90 

  Cultiva bolets a casa amb aquest substrat per al cultiu de gírgoles (Pleurotus ostreatus), apte per a cultiu ecològic. Un kit d’ús molt senzill amb el que obtindreu fins a 3 o més florides de bolets d’una gran qualitat gastronòmica.

  El secret d’aquesta qualitat recau en la composició del substrat, realitzat a base de fustes i cereals seleccionats que proporcionen al fong tots els nutrients que necessita per tal de desenvolupar-se d’una forma molt semblant a com ho faria a la natura. Això fa que els bolets resultants adquireixin millor consistència, gust i textura.

  El substrat s'entrega a punt per a la producció de la primera florida.

  Certificació ecològica ES-ECO-019-CT (Agricultura UE) Substrat amb certificació de Producte Ecològic ES-ECO-019-CT (Agricultura UE). Certificació ecològica pel CCPAE. Elaborat amb fusta del Montseny i cereals d’agricultura ecològica.

  Veure descripció completa i descomptes més avall.

  Aquest kit de cultiu conté:
  • Bossa amb substrat per al cultiu de bolets a punt per florir
  • Envàs de cartró amb instruccions dʼús
 • Tronc per al cultiu de gírgoles al jardí, hort o terrassa

  Tronc per al cultiu de gírgoles al jardí, hort o terrassa

  46,90 

  El tronc per a cultiu de gírgoles (Pleurotus ostreatus) de Bolets de Soca és la forma més natural i senzilla de cultivar bolets a casa.

  Pensat per ser col·locat al jardí, a l’hort o a qualsevol espai que reuneixi les necessitats bàsiques. El tronc produeix bolets de forma espontània principalment durant les estacions humides de primavera i tardor i al llarg de +2 anys.

  Mida: 16-20 cm diàmetre x 50-60 cm llarg → Enviament gratuït

 • Llavor de gírgola (Pleurotus ostreatus)

  Llavor/miceli de gírgola (Pleurotus ostreatus)

  14,90 24,90 

  Bossa de 600g o 3kg de llavor/miceli de gírgola (Pleurotus ostreatus) reproduït sobre grans de cereals. Ideal per a la inoculació de troncs destinats a la producció de bolets o substrats en palla o fusta. El procés en troncs és força senzill i ens permetrà produir els nostres propis troncs boleters seguint el mètode tradicional.

  La fusta ha de ser acabada de tallar, amb una mida aconsellada de 50 cm de llarg tot i que la gírgola accepta troncs més llargs i uns 15-35 cm de diàmetre. Un cop finalitzat el procés d’incubació, els troncs resultants produiran bolets al llarg de 3 o 4 anys.

  Apte per a la producció/ inoculació de:
  • Troncs boleters amb fusta acabada de tallar
  • Substrats esterilitzats (cultiu professional de bolets)
  • Substrats pasteuritzats a base de palla

 • Clàvies inoculants de gírgola (Pleurotus ostreatus)

  Clàvies inoculants de gírgola (Pleurotus ostreatus)

  14,80 21,10 

  Kit de clàvies per inocular amb gírgola troncs de fins a 50 cm de llarg i 15-35 cm de diàmetre, o la soca dʼun arbre acabat de tallar. Un cop finalitzat el procés d’incubació, el tronc resultant produirà bolets al llarg de 3 a 5 anys.

  Disponible en format de 50 o 100 unitats. Per a 2 o 4 troncs respectivament.

  El sistema de clàvies, també coneguts com a pellets o dowels, resulta ser el més net, segur i còmode. També resisteix millor les condicions climatològiques exteriors en aquells casos d’inoculacions in situ (soques, arbres caiguts, etc.).

  Veure descripció completa més avall.

  Aquest kit de cultiu conté:
  • Caixa amb clàvies per fer el teu tronc de cultiu
  • Full amb instruccions dʼús