Gírgola rosa (Pleurotus salmoneo-stramineus)

Gírgola rosa o gírgola de l’amor (Pleurotus salmoneo-stramineus)

S'estan mostrant 2 resultats

 • Substrat per al cultiu de gírgola rosa eco (Pleurotus salmoneo-stramineus)

  Substrat per al cultiu de gírgola rosa eco (Pleurotus salmoneo-stramineus)

  21,90 

  Substrat per al cultiu de gírgola rosa (Pleurotus salmoneo-stramineus) en interior, àpte per a cultiu ecològic. Amb pocs dies podreu disposar d’aquest decoratiu bolet, de gust i aroma suau i apreciat principalment per el seu color rosa viu.

  Es tracta d’una espècie de gírgola que li agraden les temperatures més elevades que no pas la gírgola comuna. Entorn als 22 ºC produeix una gran quantitat de primordis de color rosa, que acabaran formant grups de gírgoles de mides variables entre els 7 i 12 cm de barret. Amb temperatures més baixes, tant la forma com el color tendeixen a desviar-se. Un cop cuinada, el seu color rosa viu canvia a color salmó.

  El substrat s'entrega a punt per a la producció de la primera florida.

  Certificació ecològica ES-ECO-019-CT (Agricultura UE) Substrat amb certificació de Producte Ecològic ES-ECO-019-CT (Agricultura UE). Certificació ecològica pel CCPAE. Elaborat amb fusta del Montseny i cereals d’agricultura ecològica.

  Veure descripció completa i descomptes més avall.

  Aquest kit de cultiu conté:
  • Bossa amb substrat per al cultiu de bolets a punt per florir
  • Envàs de cartró amb instruccions dʼús
 • Llavor de gírgola (Pleurotus salmoneo-stramineus)

  Llavor/miceli de gírgola rosa (Pleurotus salmoneo-stramineus)

  17,90 37,90 

  Llavor/miceli de gírgola rosa (Pleurotus salmoneo-stramineus) sobre gra per a la inoculació de troncs i/o substrats boleters.

  La gírgola rosa és un bolet comestible especialment apreciat pel seu color rosa/vermell. Es tracta d’una espècie de gírgola termòfila (li agraden les temperatures elevades). Entorn als 21 ºC produeix una gran quantitat de primordis de color rosa viu, que acabaran formant grups de gírgoles de mides variables entre els 7 i 12 cm de barret. Amb temperatures més baixes, tant la forma com el color tendeixen a desviar-se.

  Apta per a la producció/inoculació de:
  • Troncs boleters amb fusta acabada de tallar
  • Substrats esterilitzats (cultiu professional de bolets)