Avís legal

DADES DE BOLETS DE SOCA

Per donar compliment a allò establert a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:

* Titular: Treserras Multimèdia S.L.
* Adreça: Mas el Garet Nou sn, 08550 Els Hostalets de Balenyà (Barcelona)
* Contacte: [email protected]
* Telèfon: 697 50 38 64
* NIF: B66358680

Dades de les oficines de l’empresa:

* Adreça: Mas el Garet Nou, 08550 Els Hostalets de Balenyà
* Contacte: [email protected]
* Telèfon: 697 50 38 64

AVÍS LEGAL

Treserras Multimèdia S.L. en endavant Bolets de Soca

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial, podent visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic, sempre que sigui, únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o descompilació.

Bolets de Soca no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, manca de disponibilitat de les pàgines, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Bolets de Soca es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en les seves webs, podent canviar, suprimir o afegir tant continguts com serveis que pugui prestar.

Bolets de Soca només autoritza esments als seus continguts en altres webs, amb el tractament que aquestes darreres considerin, sempre que no reprodueixin els continguts de boletsdesoca.com, així com els seus subdominis. En cas de disposar d’un enllaç hipertext a alguna de les seves pàgines, l’usuari ha de saber que està entrant a boletsdesoca.com i ha de percebre en el seu navegador la direcció URL.