Condicions de compra

TERMES I CONDICIONS GENERALS DE COMPRA I D’ÚS DE BOLETS DE SOCA

1. Àmbit del contracte

Les presents condicions generals de contractació s’apliquen a la venda de tots els productes de Treserres Multimèdia sl, propietària de la marca Bolets de Soca (des d’ara Bolets de Soca) a través de la botiga virtual dins de la seva pàgina web www.boletsdesoca.com a consumidors, usuaris o qualsevol altre destinatari final (l’Usuari).
Les presents condicions generals són les úniques condicions aplicables a l’ús del Lloc Web i a la contractació de productes o serveis a través del Lloc Web i substitueixen qualsevol altra condició, excepte previ acord i per escrit entre Bolets de Soca i l’usuari. En conseqüència, l’usuari que accedeixi al Lloc Web i/o adquireixi productes a través del Lloc Web accepten sotmetre’s i queden vinculats pels Termes i Condicions Generals de Compra tal com es trobin redactades en el moment en que s’accedeixi a la Web.

2. Ús del nostre lloc web

Al fer ús d’aquesta pàgina web i realitzar comandes a través de la mateixa vostè es compromet a:

 • Fer ús d’aquesta pàgina web únicament per realitzar consultes o comandes legalment vàlides.
 • No realitzar cap comanda falsa o fraudulenta. Si raonablement es pogués considerar que s’ha fet una comanda d’aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-la i informar a les autoritats pertinents.
 • Facilitar la seva adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte de forma veraç i exacta. Així mateix, consenteix que podrem fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb vostè si cal (veure la nostra Política de Privacitat). Si no ens facilita vostè tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva comanda.

2.1 Procés de la comanda

 1. Un cop realitzada la comanda, rebrà un correu electrònic amb la confirmació d’aquesta.
 2. El dia abans de l’entrega, rebrà un altre correu electrònic amb la confirmació de comanda processada.
 3. Seguidament rebrà un correu electrònic de la companyia de transports Correos Express per tal de fer el Seguiment del paquet.

3. Capacitat per contractar

A l’adquirir els serveis i productes ofertats per Bolets de Soca, l’usuari declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per contractar. Bolets de Soca es reserva el dret a cancel·lar el compte d’accés d’un usuari si es detecten actes fraudulents, especulatius o de mala fe en la utilització d’aquest servei.

4. Productes

Bolets de Soca lliurarà els productes, en la mesura del possible, com apareixen recollits a la seva pàgina web.
Bolets de Soca es reserva el dret de retirar qualsevol producte de la seva pàgina web en qualsevol moment i/o a treure o modificar qualsevol material o contingut d’aquesta. En el cas que es donin circumstàncies excepcionals que impedeixin el subministrament dels productes o no en quedin en estoc que obliguin a rebutjar la tramitació d’alguna comanda després d’haver enviat la confirmació d’aquesta, Bolets de Soca oferirà informació sobre productes substitutius de qualitat i valor igual o superior que l’usuari podrà canviar. Si l’usuari no desitja fer una comanda d’aquests productes substitutius, es reemborsarà la quantitat que hagi abonat.
Bolets de Soca no serà responsable pel fet de treure o modificar qualsevol producte, amb independència de si aquest producte ha estat venut o no, o per negar-se a tramitar una comanda una vegada que se li hagi enviat a l’usuari la confirmació de la mateixa.
En el cas que aparegués algun producte sense imatge, serà responsabilitat de l’usuari verificar-ho mitjançant la descripció d’aquesta.

5. Preus, forma de pagament, lliuraments, disponibilitat i devolucions de productes

5.1 Preus

Els preus seran expressats en Euros i inclou impostos (IVA inclòs). A l’última fase de la comanda pareix l’import corresponent als impostos. Les despeses d’enviament NO estan inclosos en el preu dels articles ja que dependran de la quantitat d’articles seleccionats i de el lloc d’entrega de la comanda. El preu aplicable a la sol·licitud de comanda efectuada pel comprador serà el que consti en el moment d’acceptar els Termes i Condicions Generals de Compra excepte en cas d’error manifest.
Abans de confirmar la comanda, Bolets de Soca es reserva el dret d’avisar el comprador de qualsevol error de preu que pogués haver-hi en aquest, tenint el comprador la potestat de cancel·lar la seva sol·licitud de comanda, reemborsant si és el cas, la quantitat abonada i oferint-li possibilitats alternatives que satisfacin el client o bé acceptar el preu proposat.

5.2 Formes de pagament

Els pagaments es poden realitzar a través de:

 • Targeta de crèdit a través de la plataforma de pagament PayPal (no cal estar registrat a PayPal)
 • Transferència bancària (S’accepten pagaments en finestreta)
 • Compte PayPal 
 • No realitzem Pagaments contra-reemborsament

Les transferències es realitzaran al següent número de compte i que també apareixerà durant la passarel·la de pagament de la compra:

         Beneficiari: Treserras Multimedia S.L. (Bolets de Soca)

 • CAIXABANK
 • IBAN: ES90 2100 0411 2502 0013 6682

o

 • Banco Sabadell
 • IBAN: ES59 0081 0056 94 0002033813

Per a transferències internacionals:

 • Treserras Multimedia S.L.
 • CaixaBank
 • IBAN: ES90 2100 0411 2502 0013 6682
 • BIC: CAIXESBBXXX

IMPORTANT:

 • Per realitzar una transferència bancària és imprescindible indicar el número de comanda al CONCEPTE de la transferència. En cas contrari, serà complicat identificar la comanda.
 • Les transferències bancàries solen trigar uns 2 dies laborables així que, si la comanda és urgent, serà imprescindible enviar a través de correu electrònic el comprovant de pagament perquè pugui ser processada al més aviat possible.
 • Al confirmar el pagament l’usuari està confirmant que la targeta de crèdit és seva o que és el legítim posseïdor d’aquesta.
 • Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora.
5.3 Enviaments i disponibilitat
 • Es realitzen enviaments a España (península i Illes Balears) i Portugal. · 
 • No es realitzen enviaments a les Islas Canarias.
 • Els paquets s’envien sense refrigerar. A l’estiu, si es considera oportú, s’afegeixen acumuladors de fred.
     5.3.1 Temps d’enviament
 • Els lliuraments es realitzen entre 24 i 72 h hores després de formalitzar la compra (a Península). Podran fer el seguiment del paquet en el correu de seguiment de l’enviament que rebran de la companyia de transports.
 • Es realitzen enviaments de dilluns a dijous. Els enviaments urgents són de dilluns a dijous fins a les 14h. Els divendres i festius no es realitzen enviaments ni tampoc urgents.
 • Els lliuraments són en dies laborables. No es realitzen lliuraments en caps de setmana o festius.
 • Si per raons tècniques o logístiques la comanda s’hagués de dividir, es cobraran les despeses d’enviament una única vegada.
     5.3.2 Cost d’enviament IVA inclòs:

     PENÍNSULA

 • Les despeses d’enviament són gratuïtes per a comandes superiors a 35,00 € (només península) – 48-72h
 • Les comandes inferiors a 35,00 € tenen un cost d’enviament de 3,90 € -24-48h
 • Els Enviaments urgents tenen un cost de 6,90 € (abans de les 14h de dilluns a dijous) -24h

     BALEARS (només Mallorca) i PORTUGAL

 • Les comandes superiors a 35 € tenen un cost d’enviament de 4,90 € -3-5 dies
 • Per a comandes inferiors a 35 € tenen un cost d’enviament de 7,50 € -3-5 dies
 • No es realitzen enviaments urgents

     BALEARS (illes menors)

 • Tots els enviaments a les Illes Menors (Eivissa i Formentera) tenen un cost de 9,90 €.-5 dies
 • No es realitzen enviaments urgents

      5.3.3 Companyia de transports

 • Tots els enviaments es realitzen a través de la companyia de transports Correos Express: www.correosexpress.com/web/correosexpress/home

Les comandes es lliuraran en el domicili designat pel comprador, per tant, Bolets de Soca no assumeix cap responsabilitat quan el lliurament no es pugui efectuar com a conseqüència que les dades facilitades siguin inexactes o incompletes o quan el lliurament no es pugui efectuar per absència del destinatari.

El lliurament es realitzarà a l’adreça indicada pel client, que pot ser diferent de la de la seva residència habitual. En qualsevol supòsit s’exigirà la identificació del receptor mitjançant document oficial que l’identifiqui, i signatura de l’albarà de lliurament. Un cop firmat es considerarà entregada la comanda.

Sense perjudici de l’anterior, Bolets de Soca adoptarà les mesures exigides a un diligent comerciant perquè el lliurament pugui efectuar-se el més aviat possible, tant a satisfacció de l’emissor com a la del destinatari. Els lliuraments en hospitals, organismes públics i altres immobles en els quals hi hagi restriccions per a l’accés al públic en general, Bolets de Soca no garanteix que aquest s’efectuï directament al destinatari, quedant complert l’encàrrec i alliberat de responsabilitat, quan la comanda s’hagi posat a disposició del destinatari en la recepció o lloc que faci a la vegada de control d’accés.

El termini de lliurament que es fixi en el Lloc Web tindrà caràcter merament indicatiu, i no és Bolets de Soca responsable en cas de sobrepassar el termini inicialment estimat. Els dissabtes, diumenges i festius no hi ha servei de recollida ni lliurament de comandes, circumstància que s’haurà de tenir en compte en el càlcul de dates de lliurament. En períodes en els quals concorrin circumstàncies especials (dates assenyalades com les nadalenques, vagues de transport, esdeveniments extraordinaris, etc.), els enviaments podran patir algun retard.

Bolets de Soca no garanteix els lliuraments en hores específiques i concretes. Si el comprador assenyala una data concreta de lliurament, o dins d’aquesta, mostra preferència per una franja horària determinada, s’entendrà que ho fa amb caràcter orientatiu. Bolets de Soca comunicarà aquesta circumstància al transportista perquè, en la mesura del possible, s’ajusti a aquesta indicació, sense que assumeixi cap altra obligació o responsabilitat.

En cas que per causes alienes a la voluntat de Bolets de Soca no estigués disponible el producte sol·licitat en la seva comanda, li oferirem la substitució del producte sol·licitat per un altre de mateix preu i qualitat similar o bé li indicarem el període d’espera per tornar a disposar de la mateixa, sense perjudici del seu dret a cancel·lar la comanda i sol·licitar la devolució de les quantitats satisfetes.

5.4 Devolucions

5.4.1 Devolució per desistiment o revocació

Té vostè dret a desistir del present contracte, retractant de la seva compra en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer per a vostè indicat, diferent al transportista, va adquirir la possessió material dels béns.

Per exercir el dret de desistiment, s’haurà de notificar, posant-se en contacte amb el Servei d’Atenció a l’Client: Per e-mail: [email protected], a l’adreça Bolets de Soca, Mas el Garet nou s/n, 08550 Els Hostalets de Balenyà,  Barcelona (Espanya) o bé per telèfon 697503864 de dilluns a divendres la seva decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal o correu electrònic). Per complir el termini de desistiment, només cal que la comunicació relativa a l’exercici de la seva banda d’aquest dret sigui tramesa abans que venci el termini corresponent.

5.4.2 Conseqüències del desistiment:

Es podran cancel·lar les comandes sempre que no hagin sortit de les nostres instal·lacions (acostuma a ser entre les 19 i 48 hores de fer la compra). En cas que el client anul·li la comanda un cop ja hagi sortit el paquet, aquest haurà d’assumir les despeses de devolució de l’enviament.

En cas de desistiment per part de l’usuari, retornarem tots els pagaments rebuts per l’usuari, incloses les despeses de lliurament (amb l’excepció de les despeses addicionals resultants de l’elecció per la seva part d’una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinària que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard en 14 dies naturals a partir de la data en què se’ns informa de la decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per a la transacció inicial, llevat que hi hagi disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament. Podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els productes, o fins que s’hagi presentat una prova de la devolució d’aquests, segons quina condició es compleixi primer.

El comprador haurà de tornar a lliurar directament els productes, sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals a partir de la data en què ens comuniqui la seva decisió de desistiment del contracte. Es considera complert el termini si s’efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs aquest termini. El comprador haurà d’assumir el cost directe de la devolució dels productes.

Exclusions:
Queden exclosos del dret de desistiment:
 • La prestació de serveis, una vegada que el servei hagi estat completament executat.
 • El subministrament de béns o prestacions de serveis confeccionats conforme a les especificacions del Client o clarament personalitzats.
 • El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.
 • El subministrament d’enregistraments sonors o de vídeo precintades o de programes informàtics precintats que hagin estat desprecintats pel Client després del lliurament.
 • El subministrament de contingut digital (que no es presti en un suport material) quan l’execució ja hagi començat. El Client coneix expressament que un cop començada la descàrrega digital perdrà el dret de desistiment.
 • Qualsevol altre bé o servei emparat en l’art. 103 de l’RDL 1/2007, de 16 de novembre.
 • Aquells productes que no estiguin en les mateixes condicions en què els va rebre i en el seu embalatge original, o que hagin estat usats més enllà de la mera obertura del producte.
 • NO s’acceptaran devolucions dels següents productes, tal com estableix el Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries :
  • El subministrament de béns que per la seva naturalesa, no siguin aptes per al seu reenviament, es puguin fer malbé ràpidament, o la data de caducitat ja hagi expirat. En aquest cas es tractaria dels micelis (llavors) tant en clàvies, com en gra i el substrat de xiitake.
5.4.3 Devolucions de productes danyats, defectuosos o incorrectes

Si el comprador rep un producte danyat, defectuós o incorrecte, té dret a reclamar la devolució o substitució d’aquest en un termini màxim de 30 dies a partir de la data de recepció. Si en aquell moment no es trobés en estoc, se l’informaria de la nova data d’entrega o se li oferiria alternatives com la devolució de l’import del producte o un altre producte.

En cas de rebre algun producte danyat durant el transport, és recomanable contactar dins de les primeres 24 hores per poder reclamar la incidència a l’empresa de transports. De la mateixa manera és convenient deixar constància a l’empresa de transports.

Per a això cal que el comprador es posi en contacte amb el Servei d’Atenció a l’Client per e-mail: [email protected], a l’adreça Bolets de Soca, Mas el Garet nou s/n, 08550 Els Hostalets de Balenyà,  Barcelona (Espanya) o bé per telèfon 697503864 de dilluns a divendres en què el Servei d’Atenció a l’Client informarà del procediment a seguir perquè pugui detallar els motius de la devolució i incloent-hi tota la informació disponible sobre la comanda.

No es procedirà a la devolució de l’import satisfet en aquells productes que no estiguin en les mateixes condicions en què els va rebre i en el seu embalatge original, o que hagin estat usats més enllà de la mera obertura del producte.

Qualsevol devolució s’ha de notificar a Bolets de Soca mitjançant qualsevol forma admesa que es pugui acreditar i, en tot cas, mitjançant la devolució dels productes rebuts.

Bolets de Soca comprovarà tots els productes danyats o defectuosos que siguin retornats. Si es considera que el producte retornat presenta desperfectes imputables al comprador, Bolets de Soca es reserva el dret de facturar qualsevol despesa associada, enviant-li de nou el producte danyat al costat d’un informe en què es detallarà els motius pels quals no procedeix la devolució d’aquesta.

En cas si procedeixi, Bolets de Soca li enviarà un altre producte igual o, si no superior. Així mateix, Bolets de Soca es farà càrrec de les despeses d’enviament i/o recollida en el seu domicili i de reposar, sense càrrecs addicionals.

6. Garanties

Les garanties dels productes són les establertes pel fabricant, sent aquest en tot cas qui respondria dels possibles errors o defectes dels productes subministrats. El client queda obligat pels termes i condicions especificats en el manual d’usuari facilitat per Bolets de Soca. La garantia s’aplica sempre que el producte sigui utilitzat sota les condicions normals d’ús determinades pel fabricant. Bolets de Soca no està obligat a indemnitzar el comprador o a tercers per les conseqüències de l’ús del producte, ja siguin danys directes o indirectes, accidents soferts per persones, o danys als béns aliens al producte.

Bolets de Soca respondrà de les faltes de conformitat del bé durant els terminis i en les condicions establertes legalment. De la mateixa manera, el comprador queda subjecte a l’acompliment de les exigències i terminis previstos en la legislació vigent per a l’exercici d’aquests drets. A més, l’article 9.4 de la Llei de Garanties en la Venda de Béns de Consum estableix que: “El consumidor i usuari ha d’informar el venedor de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des que va tenir coneixement d’aquesta”.

7. Departament d’Atenció a l’Client

 • Bolets de Soca
 • Mas el Garet nou s/n, 08550 Els Hostalets de Balenyà,  Barcelona (Espanya) o bé per telèfon 697503864 de dilluns a divendres
 • e-mail: [email protected]

8. Fur aplicable

Per a qualsevol controvèrsia o reclamació procedent o relacionada amb aquestes condicions d’ús, Bolets de Soca i l’Usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten a als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari. En el cas que l’Usuari tingui el domicili fora d’Espanya, Bolets de Soca i l’usuari se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de la ciutat de Vic (Espanya). Si alguna de les estipulacions contingudes en aquestes condicions d’ús és declarada il·legal, nul·la o inaplicable per decisió judicial, la resta de les estipulacions seguiran en ple vigor i efecte.

9. Propietat industrial i intel·lectual

Vostè reconeix i consenteix que tot copyright, marca registrada i altres drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els materials o continguts que s’aporten com a part de la pàgina web ens corresponen en tot moment a nosaltres o als que ens van atorgar llicència per al seu ús. Vostè podrà fer ús d’aquest material únicament en la forma en que l’hi autoritzem expressament nosaltres o els que ens van atorgar llicència per al seu ús. Això no li impedirà utilitzar aquesta pàgina web en la mesura necessària per copiar la informació sobre la seva comanda o dades de contacte.

10. Links des de la nostra pàgina web

En el cas que la nostra pàgina web contingui enllaços a altres pàgines web, materials i serveis de tercers, aquests enllaços es faciliten únicament a efectes informatius, sense que nosaltres tinguem cap control sobre el contingut d’aquestes pàgines web o materials. Per tant, no acceptem cap responsabilitat per qualsevol dany o pèrdua derivats del seu ús. No ens fem responsables de la informació proporcionada per tercers a les seves pàgines web encara que estiguin relacionades directament o indirectament amb els nostres productes (per exemple, proveïdors logístics).

11. Esdeveniments fora del nostre control

No ens fem responsables per cap incompliment o retard en el compliment d’alguna de les obligacions assumides, la causa es degui a esdeveniments que estan fora del nostre control raonable ( “Causa de Força Major”). Les Causes de Força Major inclouran qualsevol acte, esdeveniment, falta d’exercici, omissió o accident que estigui fora del nostre control raonable i entre d’altres, els següents:

 • Vagues, tancaments patronals o altres mesures reivindicatives.
 • Commoció civil, revolta, invasió, amenaça o atac terrorista, guerra (declarada o no) o amenaça o preparatius de guerra.
 • Incendi, explosió, tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmia o qualsevol altre desastre natural.
 • Impossibilitat d’ús de trens, vaixells, avions, transports de motor o altres mitjans de transport, públics o privats.
 • Impossibilitat d’utilitzar sistemes públics o privats de telecomunicacions.
 • Actes, decrets, legislació, normativa o restriccions de qualsevol govern o autoritat pública.
  S’entén que les obligacions quedaran suspeses durant el període en què la Causa de Força Major continuï, i disposarem d’una ampliació en el termini per a complir aquestes obligacions per un període de temps igual al que duri la Causa de Força Major. Posarem tots els mitjans raonables perquè finalitzi la Causa de Força Major o per trobar una solució que ens permeti complir les nostres obligacions malgrat la Causa de Força Major.

12. El nostre dret a modificar aquestes condicions

Ens reservem el dret de revisar i modificar els presents Condicions en qualsevol moment. Vostè estarà subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en que utilitzi la present pàgina web o efectuï cada comanda, llevat que per llei o decisió d’organismes governamentals haguem de fer canvis amb caràcter retroactiu en aquestes polítiques, Condicions o Declaració de privadesa, en aquest cas, els possibles canvis afectaran també a les comandes que vostè hagués fet prèviament.