Política d’enviaments

1. Cost i temps d’enviament

PENÍNSULA
Enviaments de dilluns a dijous. Enviaments urgents de dilluns a dijous fins a les 14h. Els divendres i festius no es realitzen enviaments, urgents tampoc.
· Les despeses d’enviament són gratuïtes per a comandes superiors a 35,00€, només península.
· Les comandes inferiors a 35,00€ tenen un cost de 2,90€.
· Els lliuraments només són en dies laborables. No es realitzen lliuraments en caps de setmana o festius.

BALEARS (només Mallorca) I PORTUGAL
· Les comandes superiors a 35€ tenen un cost de 3,90€
· Per comandes inferiors a 35€ els enviaments tenen un cost de 6,90€

BALEARS (illes menors)
· Tots els enviaments a les Illes Menors (Menorca, Eivissa i Formentera) tenen un cost de 9,90€.
· Els lliuraments només són en dies laborables. No es realitzen lliuraments en caps de setmana o festius.

· No es realitzen enviaments a les Illes Canàries.
· Tots els enviaments es realitzen a través de la companyia de transports Enviália: www.envialia.com.
· El preu està reflectit en euros i inclou l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA).
· Si per raons tècniques o logístiques la comanda s’hagués de dividir, es cobraran les despeses d’enviament només una vegada.

2. Procés de la comanda

1. Una vegada realitzada la comanda, rebreu un correu electrònic amb la confirmació d’aquesta.
2. El dia abans del lliurament de la comanda, rebreu un altre correu electrònic amb la confirmació de la comanda processada.
3. Seguidament rebreu un correu electrònic de la companyia de transports Enviália per tal de realitzar el seguiment del paquet.

· La venda dels articles de la nostra pàgina web es realitza només en quantitats domèstiques, a particulars i a majors d’edat. No es processaran comandes d’empreses, comerciants majoristes o minoristes. En aquest cas, contactar a través de correu electrònic [email protected] o al telèfon 697503864

3. Àmbit d’aplicació

La realització de la comanda mitjançant la complimentació del formulari de compra, implica la conformitat amb el preu ofertat i amb les condicions generals de venda vigents en el moment concret. Un cop formalitzada la comanda s’entendrà perfeccionada la compra de ple dret, amb totes les garanties legals que emparen el consumidor adquirent, i des d’aquest instant els preus i condicions tindran caràcter contractual, i no podran ser modificats sense l’exprés acord de tots dos contractants. El document electrònic en què es formalitzi el contracte s’arxivarà i l’usuari hi tindrà accés a la seva zona de client.

4. Condicions d’enviament

· Els productes estan subjectes a disponibilitat i la comanda es processarà fins a esgotar existències. Si algun dels productes no està disponible, s’informarà al client de la no disponibilitat del producte i se li oferirà alternatives.
· No podem garantir els terminis de lliurament especificats anteriorment, si bé intentem que les empreses de transport els compleixin sempre que sigui possible.
· Recordar que cal signar les notes de lliurament. Els paquets seran entregats a domicili (fins al portal de l’habitatge o direcció indicada) per Enviália o altres empreses afiliades o sòcies a aquesta al país. En cas que no es localitzi ningú al domicili, el missatger deixarà una nota de pas indicant el telèfon de contacte per tal que el client pugui concertar nova entrega o passar a recollir el paquet en un termini de 7 dies des del lliurament a la delegació de Enviália on es trova.
Només es realitzaran 3 intents d’entrega del paquet.

· El client disposarà de 72 hores per comprovar la integritat de tots els productes de la comanda i per comprovar que s’inclou tot el que es correspon. Passades aquestes 72 hores es donarà per acceptat l’enviament i no s’acceptaran reclamacions per desperfectes o errades amb l’enviament.
· Es considerarà lliurada una comanda quan es signi el rebut de lliurament per part del client.
· En cas de rebre algun producte malmès durant el transport, és recomanable contactar dins de de les primeres 24 hores per tal de poder reclamar la incidència a l’empresa de transport. De la mateixa manera és convenient deixar-ne constància a l’empresa de transport.
· Els paquets s’envien sense refrigerar. A l’estiu s’afegeixen acumuladors de fred.

5. Devolucions

· D’acord amb la legislació vigent, es pot procedir a la devolució dels productes, pel motiu que sigui, en un termini de 14 dies naturals des de la recepció de la mercaderia pel client sempre i quan es compleixin les condicions exposades en aquesta pàgina de condicions:

Condicions de devolucions per a clients particulars
· Si es vol fer una devolució, si us plau, contactar primer amb Bolets de Soca al tel. 697 50 38 64 o a través del correu electrònic [email protected]
· No s’acceptaran devolucions dels següents productes, tal com estableix el Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries:

·El subministrament de béns que per la seva naturalesa, no siguin aptes per al seu reenviament, es puguin malmetre ràpidament o la data de caducitat ja hagi expirat. En aquest cas es tractaria de els micelis (llavors) tant en clàvies, com en gra i el substrat de xiitake.
· En cas de devolució del producte o productes, el contracte serà anul·lat i es reemborsaran els diners un cop s’hagi rebut el producte retornat. L’import serà reemborsat per la mateixa via per la qual es va realitzar el pagament. En cas que els productes retornats arribin incomplets, danyats, utilitzats o bruts, Bolets de Soca es reserva el dret de reemborsar només una part de l’import pagat pels productes retornats.
· Un cop notificada i acordada la devolució, rebrà les instruccions perquè ens ho faci arribar a les nostres instal·lacions. Caldrà enviar els productes sense cap demora, en un termini màxim de 14 dies des que es comuniqui el seu desig d’exercir el dret.
· Les despeses de transport originades per la devolució, aniran a càrrec del client. S’oferirà un servei de recollida de missatgeria però el client és lliure de triar i buscar l’agència que més s’adapti a les seves necessitats o li ofereixi les tarifes més competitives.
· Un cop rebuda la mercaderia i comprovat que està en perfectes condicions, es tramitarà la devolució de l’import en un termini màxim de 14 dies naturals des de la recepció del paquet.
· Bolets de Soca assumeix les despeses de devolució només en cas d’enviament erroni o de producte defectuós. En qualsevol altre cas, el client haurà d’assumir les despeses de devolució.

6. Cancel·lacions de comandes

· Les cancel·lacions de comandes que impliquin un reemborsament al client i que siguin per transferència bancària tindran un termini màxim de 30 dies si bé intentem que el termini no sigui superior a 7 dies.
· Es podran cancel·lar les comandes sempre que no hagin sortit de les nostres instal·lacions que acostuma a ser entre les 19 i 48h de realitzar la compra. En el cas que el client anuli la comanda un cop ja ha sortit el paquet, aquest haurà d’assumir les despeses de retron de l’enviament.
Per cancel·lar la comanda caldria notificar-ho el més aviat possible contactant a través del tel. 697503864 o enviant un correu a [email protected]

7. Dret de propietat.

Fins que no s’hagi realitzat el pagament del producte, Bolets de Soca roman com a propietari d’aquest.

8. Mètodes de pagament

· Els pagaments es poden realitzar a través de:
·Targeta de crèdit a través de la plataforma de pagament PayPal (no cal estar registrat a PayPal)
·Transferència bancària (S’accepten pagaments a finestreta)
·PayPal (compte a PayPal)

· No realitzem Pagaments contra-reemborsament.

Les transfècies es realitzaran al seguent número de compte que apareixerà durant la passarel·la de pagament de la compra.
“Bolets de Soca”
Treserras Multimèdia s.l.
Caixabank
IBAN: ES90 2100 0411 2502 0013 6682
o
Banc Sabadell
IBAN: ES59 0081 0056 94 0002033813

Per transferències internacionals:
Treserras Multimèdia S.L.
Caixabank
IBAN: ES90 2100 0411 2502 0013 6682
BIC: CAIXESBBXXX

Important: Per a realitzar una transferència bancària és imprescindible indicar el número de comanda en el CONCEPTE. En cas contrari, la comanda no podrà ser identificada.
Les transferències bancàries acostumen a trigar uns 2 dies laborables així que si la comanda és urgent, serà imprescindible enviar a través de correu electrònic el comprobant de pagament per tal que pugui ser processada el més aviat possible.

9. Política de protecció de dades personals

La present Política de Privacitat ha estat desenvolupada tenint en compte el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i les Recomanacions núm. 2/2001, de 17 de maig, i 1/1999, de 23 de febrer, emeses pel Grup Europeu de l’Article 29 de conformitat amb la Directiva 95/46 / CE del Parlament Europeu i del Consell de 24 d’octubre.
A través d’aquest lloc web no es recull, ni es cedeix a tercers, cap dada personal sense el previ coneixement efectiu dels usuaris.
Dades subministrades voluntàriament per l’usuari:
Les dades de caràcter personal que es sol·liciten als usuaris, consistiran únicament en aquells estrictament imprescindibles per identificar-los i prestar el servei sol·licitat. Aquesta informació serà tractada amb l’exclusiva finalitat de proporcionar-los una resposta efectiva i complir amb les finalitats corresponents, especificades al costat de l’opció o servei que l’usuari sol·liciti.
L’usuari serà informat, amb caràcter previ a la recollida de les dades, dels extrems regulats en aquesta política per tal que pugui prestar el consentiment exprés, precís i inequívoc per al tractament de les seves dades, d’acord amb les finalitats determinades, explícites i legítimes, indicades en cada cas.

Les dades de caràcter personal que es facilitin per l’usuari a través del corresponent formulari web, o per correu electrònic, s’incorporaran en un fitxer degudament inscrit en el Registre públic de l’Autoritat de Control competent, la responsabilitat correspon a Bolets de Soca.
Dades de navegació:
El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d’aquest lloc web recull algunes dades de caràcter personal, la transmissió es troba implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’Internet.
Aquesta informació no és obtinguda per ésser associada a usuaris identificats, però per la seva pròpia naturalesa podria, a través de la seva associació amb dades de tercers, permetre’n la identificació dels mateixos. En aquesta categoria de dades es troben l’adreça IP o el nom de domini de l’ordinador utilitzat per l’usuari per connectar-se al lloc web, l’adreça URL del recurs demanat, l’hora i altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l’entorn informàtic de l’usuari.
Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o controlar el correcte funcionament tècnic del lloc web i es cancel·len immediatament després de la seva verificació, sense perjudici de les obligacions establertes per la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i Comerç Electrònic.
cookies:
Fent clic en aquest enllaç podràs llegir la nostra política de cookies.
Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.
Els interessats podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, regulats en els articles 15 i següents de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, o bé revocar el consentiment prestat per el tractament de les seves dades, dirigint-se a Bolets de Soca, mitjançant correu electrònic a [email protected], indicant en la línia de Assumpte: Protecció de dades i el dret que desitja exercitar, o bé, mitjançant escrit acompanyat de còpia del document oficial que acrediti la seva identitat, remès a la següent adreça: Bolets de Soca, Mas el Garet nou s/n, 08550 Els Hostalets de Balenyà (Barcelona).
Enllaços:
Aquesta política de privacitat només és d’aplicació a la pàgina web de Bolets de Soca, no es garanteix en els accessos a través d’enllaços amb aquest lloc, ni als enllaços des d’aquest lloc amb altres webs.
seguretat:
Les mesures de seguretat adoptades per Bolets de Soca són les adequades al nivell de seguretat exigible a les dades que l’usuari li facilita, de conformitat amb el que preveu l’article 9 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i el seu Reglament de desenvolupament, aprovat pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.

10. Miscel·lània

Les condicions de venda estan establertes d’acord amb la legislació espanyola, amb exclusió del dret comercial de les Nacions Unides, i són vàlides per als enviaments realitzats a un país fora d’Espanya. Així doncs, en cas de litigi, les lleis que s’aplicaran seran les que regeixen la seu de l’empresa, encara que el consumidor no està domiciliat en un país de la Unió Europea. En el cas que una de les clàusules sigui nul·la, això no afectarà la validesa de les presents Condicions comercials generals. Bolets de Soca es reserva el dret de poder modificar aquestes condicions i, per tant, recomana consultar regularment.

11. Identificació del venedor

Llevat que s’esmenti el contrari, tots els contractes de compra es realitzen amb Bolets de Soca a través de Treserras Multimèdia sl:
Treserras Multimèdia S.L.
Mas el Garet nou s/n
08550 Els Hostalets de Balenyà (Barcelona)
Espanya

boletsdesoca.es, és el nom comercial a Espanya:
Número del Registre Mercantil de Barcelona: NO. 14118066
Número d’identificació fiscal: B66358680